olis vea estornell
-NOVETATS | ON COMPRAR? | CONSULTES | COMANDES
CoLLITA 2012

 

 

Tipus d'oli
- Les Costes 2012: 100% Arbequina Primera Extracció en Fred.
- VEÀ Primera Collita: 100% Arbequina de la Primera Extracció en Fred.
- VEÀ Extra Verge: 100% Arbequina de la Primera Extracció en Fred.
- L'Estornell Ecològic: 100% Arbequina de laPrimera Extracció en Fred.
- L'Estornell Extra Verge o Restaurant Quality: Tres tipus d'olis diferents.
·Arbequina de la primera extracció en fred
·Arbequina de la segona extracció.
·Picual.


Dates de l'extracció:
- Les Costes 2012: Del 5 al 25 de Novembre.
- VEÀ Primera Collita: Del 5 al 12 de Novembre.
- VEÀ Extra Verge: Del 12 de Novembre al 7 de Desembre.
- L'Estornell Ecològic: Del 5 de Novembre al 16 de Gener.
- L'Estornell Extra Verge o Restaurant Quality: Del 12 de Novembre al 16 de Gener


Breu comentari de la collita:
En principi hi havia previsió d'una mala collita; amb poca quantitat d'olives i de poca qualitat, degut a la mida petita. Quan passa això, l'oli queda amarg i amb gust de fusta. Però al final, les pluges abundants durant els dos mesos abans de la collita van cambiar totalment les previsions. Les olives van crèixer i al final l'oli ha sortit una mica menys afruitat i gens amarg. En general considerem que la qualitat ha sigut perfecte.
La collita va començar amb una setmana de retras a causa de les pluges.
El rendiment gras de les olives es mes baix de lo habitual. La mitja ha sortit de 16,65%. Això significa que per obtenir un litre d'oli s'han necessitat 6 quilos d'olives. En el cas de la primera extracció en fred 7,5 quilos d' olives.

   
 

 

productes

 

 

TEL +34 973 12 60 00 | FAX +34 973 16 62 25 | vea@vea.es | Sarroca de Lleida | Spain | © 1996-2017 VEÁ S.A.

facebook olis vea estornell issuu vea oil estornell instagramimages of vea

English | Spanish | French | German | Catalan

vea oils hundred years old