olis vea estornell
-NOVETATS | ON COMPRAR? | CONSULTES | COMANDES
COLLITA 2013
 

Tipus d'Olis

  1. Les Costes 2013: 100% Arbequina Primera Extracció en Fred.

  1. VEÀ Primera Collita: 100% Arbequina de la Primera Extracció en Fred.

  1. VEÀ Extra Verge: 100% Arbequina de la Primera Extracció en Fred

  2. L’Estornell Extra Verge o Restaurant Quality: Tres tipus d'olis diferents

    1. Arbequina de la primera extracció en fred.

    2. Arbequina de la segona extracció.

    3. Picual.

  3. L’Estornell Ecològic: 100% Arbequina Ecològica de la Primera Extracció en Fred
  1. L’Estornell Extracció en Fred (nou): 100% Arbequina de la Primera Extracció en Fred

Dates d'extracció:

  1. Les Costes 2012: Del 6, 7 i 8 de de Novembre.

  1. VEÀ Primera Collita: Del 2 al 7 de Novembre.

  1. VEÀ Extra Verge: Del 7 al 20 de Novembre.

  1. L’Estornell Extra Verge o Restaurant: Del 29 de Novembre a fi de collita.

  1. L’Estornell Ecològic: Del 2 de Novembre a fi de collita.

  1. L’Estornell Extracció en Fred: Del 7 al 20 de Novembre.

Breu comentari de la collita:

  1. Al contrari que la collita anterior, durant la primera meitat de 2013 hem tingut pluges abundants, i això feia preveure una bona collita. Tot i que la segona part de l'any no va ser plujosa, la collita ha sigut bona. L'Estiu no va ser tan calorós com es habitual, i aquest fet va fer que les oliveres no tinguessin tant estrès i necessitat d'aigua.

  2. La collita va començar aviat, i amb un rendiment gras elevat. Això ha estat gràcies a les poques pluges dels mesos anteriors a la recol.lecció.
  1. La qualitat de l'oli ha sigut superior a la de l'any passat, ja que en la passada collita les olives eren molt petites, i tenien un lleuger gust a fusta.

  1. En altres zones properes a la nostra, però amb un clima Mediterrani,han tingut molts problemes de plagues que han afectat a la qualitat de l'oli, però com és habitual, en la nostra zona no hem tingut aquests problemes. Això ho hem d'agrair al notre clima molt més extrem i dur.

  1. Característiques de l'oli:


    1. Oli no tan agressiu en boca.

    2. Sensació de densitat, pastós.

    3. Final molt llarg amb gust a ametlles.

    4. amb un aroma més intens al que és habitual.

    5. Oli d'un verd més intens al que és habitual.

 

productes

 

 

 

 

TEL +34 973 12 60 00 | FAX +34 973 16 62 25 | vea@vea.es | Sarroca de Lleida | Spain | © 1996-2016 VEÁ S.A.

facebook olis vea estornell issuu vea oil estornellpinterest estornell vea oils images of vea

English | Spanish | French | German | Catalan

vea oils hundred years old