olis vea estornell
NOVETATS | ON COMPRAR? | CONSULTES

 

 

Per assegurar la viabilitat d'aquest projecte, abans de començar la producció i envasat d'aquest oli, es autentifica l'edat de les oliveres mitjançant registres locals i arxius de la família. A l'arxiu de la Corona d'Aragó es conserven manuscrits segons els quals, en les finques que
actualment són de VEA ja es produïa oli al segle XV. foto

 

L'ESTORNELL QUINCENTENARY
OLI D'OLIVA VERGE EXTRA, elaborat de OLIVOS DE MÉS DE 500 ANYS

 


donde comprar vea estornell

VEA a causa de la nostra tradició exportadora i sent Estats Units el nostre mercat inicial, per commemorar el 500 aniversari del viatge de Colom a Amèrica.
Varem aprofitar el fet que a les nostres finques tenim oliveres que per aquelles dates ja produïen olives de la varietat Arbequina, una producció limitada d'oli d'oliva verge extra amb la marca l'Estornell Cinquè Centenari.
Per assegurar la viabilitat d'aquest projecte, abans de començar la producció i l'envasat d'aquest oli, es va autentifica l'edat de les oliveres mitjançant registres locals i arxius de la família.

Cristòfor Colom va ser el primer Europeu en creuar l'Atlàntic, va sortir de Pals embarcat en la caravel·la Santa Maria i finalment va arribar a una terra desconeguda que posteriorment es va batejar com Amèrica.
Aquest oli ve en una ampolla tipus "taverna" que eren les que s'utilitzaven per aquella època, amb tap de suro que una vegada obert es substituirà per un de vidre que en ser buit per dins s'omple d'oli posant l'ampolla cap per avall i serveix per dosificar l'oli.

Nota de cata

Oli de color verd or, en nas denota frescor i olor de herba acabada de tallar. En boca creix, delicat, gran complexitat amb textura molt densa a causa de l'extrema vellesa de les oliveres. Al paladar sap a fruits secs "ametlla i xocolata". Un lleu picor final que no persisteix.

 

 

 

L'ESTORNELL QUINCENTENARY

 

 


TEL +34 973 12 60 00 | FAX +34 973 16 62 25 | vea@vea.es | Sarroca de Lleida | Spain | © 1996-2024 VEÁ S.A.

Política de Privacidad

 

instagram estornellimages of veafacebook olis vea estornell