olis vea estornell
NOVETATS | ON COMPRAR? | CONSULTES
L'ESTORNELL
Oli d'oliva verge extra

Estornell extra verge extra virgen

 

Informe Analític Collita 2004/2005

L'Estornell, Oli d'Oliva Verge Extra
PRIMERA EXTRACCIÓ EN FRED d'olives arbequines
Informe Analític Collita 2004/2005

Informe Analític n º 10291

Grau d'acidesa 0,21% ac. Oleic
Índex de peròxids 6,0 m.e.q. de o / kg.

Extinció en l'UV K270 n.m. 0,106
Extinció en l'UV K232 n.m. 1,81; AK =- 0,002

• Acidesa (% àcid oleic) ........................................... .......... 0,18%
• I. Peròxids (meq de 02 / kg greix) ..................................... 7,4 meq
• Extinció a U V: K 270 = 0,096
K 232 = 1,762; ΔK = -0,003


Cromatografia àcids grassos

Ac. Mirístic ................................................. ............................. 0,011%
Ac. Palmític ................................................. .......................... 12,13
Ac. Palmitoleico ................................................. ...................... 1,27
Ac. Esteàric ................................................. ............................ 1,80
Ac. Oleic ................................................. .............................. 74,75
Ac. Linoleic ................................................. ............................ 8,13
Ac. Araque ................................................. ............................ 0,37
Ac. Linolènic ................................................. .......................... 0,63
Ac. Gadol ................................................. .............................. 0,34
Ac. Behénico ................................................. ......................... 0,13
Ac. Lignocérico ................................................. ...................... 0,06

Isòmers Trans

C18:1T = 0,012 %
C18:2T+C18:3T = 0,012 %

Derivats Halogenats:

Bromodiclorometà .................................................. 0,004 ppm
Dibromoclorometano ............................................... 0,008 ppm
Totals (ppm) Inferior a ............................................ 0,015 ppm

Esterols-Eritrodiol:

• Eritrodiol + Uvaol = 1,55%; Colesterol = 0,29%; Brasicasterol = traces;
24-Metilencolesterol = 0,43%; campesterol = 3,12%; campestanol = 0,02%; estigmasterol = 0,76%;
Delta-7-campesterol = 0,01%; Beta-sitosterol = 94,66%; Delta-7-Estigmastenol = 0,21%;
Delta-7-Avenasterol = 0,50%.
• Trilinoleina = 0,13%. Diferència entre el ECN42 Reial i Teòric = 0,00. Correcte.
• Ceres = 141,-ppm.
• Estabilitat Rancimat a 120 º C (hores) = 6,70 hores.
• (2) Humitat i matèries volàtils a 105 º C ≤ 0,10%
• (3) Impureses insolubles en Èter de petroli ≤ 0,05%
• Tast organolèptica = Olor i sabor correctes.

Luis Jané Busquets LABORATORIO DE ANÁLISIS S.L.
Reconegut per la Generalitat de Catalunya Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca en matèria d'Olis i Greixos

C/ St. Llorenç, 27 Baixos -08192 St. Quirze del Vallès (Barcelona)
Tel 93 721 13 25 - email:ljblab@arrakis.es
NIF B-61817615

 



TEL +34 973 12 60 00 | FAX +34 973 16 62 25 | vea@vea.es | Sarroca de Lleida | Spain | © 1996-2024 VEÁ S.A.

Política de Privacidad

 

instagram estornellimages of veafacebook olis vea estornell