Un cupatge entre oli d'oliva verge extra i oli verge de Cafè, obtingut de grans aràbica torrats i seleccionats a mà, de la prestigiosa zona d'Antigua a Guatemala.
Com a resultat, obtenim un oli de cafè únic. El fruitat i frescor de l'oli d'oliva verge extra d'Arbequina deixa com a protagonista l'excel lent aroma i untuositat de l'oli de Cafè.
La gran qualitat dels dos olis fa d'aquest un producte únic i molt especial.
OLI DE CAFÈ
Es tracta d'un producte nou i innovador. L'extracció de l'oli es fa a partir de grans de cafè aràbica seleccionats a mà, prèviament són torrats fins al moment oportú, per d'aquesta manera obtenir la seva màxima aportació en aromes. Per l'extracció de l'oli s'utilitza un sistema mecànic, de manera que estem parlant d'un suc de Cafè torrat. Finalment l'oli de cafè és filtrat i ensamblat en la justa proporció.
CARACTERÍSTIQUES ORGANOLÈPTIQUES
Color: Verd or vell
Nas: Domina l'aroma de cafè acabat de mòlt, torrat, notes picants i afustades, nous, avellanes i espècies.
Boca: En boca proporcionauna sensació sorprenent, la textura d'un oli d'oliva que combina la frescor de l'herba acabada de tallar, amb la immediata i rotunda calidesa del cafè acabat de torrat, que s'esvaeix encara que molt lentament.
Final: El final és llarguíssim, deixant notes especiades, a fusta, lleugerament amargues i picants, però suaus, molt persistent, com un bon exprés.
|